Δισκία χλωρίου Biospot 2,5gr

Δισκία χλωρίου Biospot 2,5gr

SKU:
340730
24,00 €
-+
Άμεσα διαθέσιμο

Τα δισκία χλωρίου Biospot 2,5gr λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών όσον αφορά την απολύμανση αλλά και τον καθαρισμό επιφανειών, πατωμάτων, σκευών, κλπ. Είναι βολικά στην  χρήση καθώς απλά προστίθενται σε καθαρό νερό και διαλύονται αμέσως. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε την ποσότητα ενεργού χλωρίου που χρησιμοποιήσαμε και επιτυγχάνουμε οικονομία και αποφυγή του  κίνδυνο της υπο-δοσολογίας ή υπερ-δοσολογίας. Τα δισκία αποθηκεύονται εύκολα ενω παραμένουν για 5 έτη. Τέλος είναι πιο ασφαλή συγκριτικά με το υγρό χλώριο για το προσωπικό που τα χρησιμοποιεί. 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα αναβράζοντα δισκία διχλωροϊσοκυανουρικού νατρίου 2,5gr BIOSPOT είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. ως απολυμαντικά επιφανειών, έχουν ως βασικό συστατικό το διχλωροϊσοκυανουρικό νάτριο (NaDCC), μία χημική ένωση χλωρίου σε στερεή μορφή που αναμιγνύεται με αναβράζοντα και σταθεροποιητικά συστατικά προτού συμπιεστεί σε μορφή ταμπλέτας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Τα δισκία Biospot είναι δραστικά έναντι βακτηριδίων, μυκήτων, μυκοβακτηριδίου φυματίωσης, ιών (περιλαμβ. Aids-HIV, Ηπατίτιδα Β'-HBV) και σπόρων.

 

 • Κάδος χειρουργείου ανοξείδωτος
  56,00 €
 • Χειροπετσέτες ζιγκ-ζαγκ (4000τεμ)
  18,00 €
 • Εξεταστικό χαρτί κλίνης απλό
  2,60 €
 • Απολυμαντικό επιφανειων Bacillol Af 1lt
  9,30 €