Δώρεάν μεταφορικά, σε παραγγελίες άνω των 40€, εντός Αττικής
Home / Medical Disposables / Sanitary Control / Hard Surface Disinfection / Μαντηλάκια απολυμαντικά Wipanios Premium (100Τ)

Μαντηλάκια απολυμαντικά Wipanios Premium (100Τ)

SKU: 2088.655
Price
€15.00
Available
Delivery 1-3 days

Μαντηλάκια Wipanios Premium για ταχεία απολύμανση αλλά και καθαρισμό σε επιφάνειες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα. Συσκευασία 100 τεμαχίων.

Τα μαντηλάκια Wipanios Premium προσφέρουν ταχεία απολύμανση αλλά και καθαρισμό σε επιφάνειες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα. Χρήση Τα Wipanios Premium είναι πανάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής από βισκόζη ελευθέρα από χνούδια και ανθεκτικά στο σχίσιμο. Προσφέρονται για τον καθαρισμό και την απολύμανση:  Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που δεν μπορούν να εμβαπτισθούν σε απολυμαντικό διάλυμα όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α. Του ενδοσκοπίου εξωτερικά πριν από το στάδιο καθαρισμού και απολύμανσης. Επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας , κλπ. Της εξωτερικής επιφάνειας εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.).   Απολυμαντική δράση Το διάλυμα στο οποίο είναι εμποτισμένα τα μαντηλάκια Wipanios Premium, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριδίων, μυκήτων (C.Albicans, A.Niger), μυκοβακτηριδίου και ιών (HIV-1, HCV, HBV, Vaccinia virus, Rota virus, Herpes virus, VRS) σε χρόνους από 1 έως 15 λεπτά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου. Τα Wipanios Premium είναι ελεύθερα αλκοόλης, αρωματικών παραγόντων και ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο (CMR). Το δοχείο διανομής είναι άριστης ποιότητας, σφραγίζει μετά την χρήση και είναι ελεύθερο από επιμολύνσεις. Συσκευασία Η κάθε συσκευασία περιέχει 100 μαντηλάκια μεγέθους 180x200mm από 100% βισκόζη μεγάλου βάρους 50 gr/m2.

You may also like

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your account