Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Απολυμαντικά Εργαλείων / Bodedex forte 5lt

Bodedex forte 5lt

SKU: 973761
Τιμή
78,00 €
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το Bodedex® forte της BODE Γερμανίας αποτελεί επαγγελματικό καθαριστικό υγρό σε πυκνή μορφή για τον βαθύ καθαρισμό χειρουργικών εργαλείων, ενδοσκοπίων γενικών (με οπτικές ίνες και αυλούς), γυάλινων σκευών εργαστηρίων καθώς και υλικών αναισθησίας

Το Bodedex® forte της BODE Γερμανίας αποτελεί επαγγελματικό καθαριστικό υγρό σε πυκνή μορφή για τον βαθύ καθαρισμό χειρουργικών εργαλείων, ενδοσκοπίων γενικών (με οπτικές ίνες και αυλούς), γυάλινων σκευών εργαστηρίων καθώς και υλικών αναισθησίας.

 

Είναι προϊόν χαμηλού αφρισμού, άριστα συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής των χειρουργικών εργαλείων, ενδοσκοπίων και των υλικών που πρόκειται να καθαριστούν. Διαλύει κατάλοιπα σκιαγραφικού υλικού ακτινολογικών εργαστηρίων και ξεπλένεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τα απολυμαντικά Korsolex Ready to use και Cidex OPA ή αντίστοιχα προϊόντα.

 

Τρόπος χρήσης:

Τα εργαλεία με αρμούς πρέπει να είναι ανοιχτά καθώς και τα ενδοσκόπια αποσυναρμολογημένα. Η στάθμη του νερού πρέπει να υπερκαλύπτει τα υλικά προς καθαρισμό και η αραίωση του Bodedex® forte πρέπει να κυμαίνεται στο 0,5% - 1%. Ο χρόνος παραμονής είναι 5 – 10 λεπτά. Μετά τον καθαρισμό, τα υλικά προτείνεται να ξεπλένονται με φυσιολογικό ορό ή απιονισμένο νερό.

 

Σύνθεση: Μη ιονικά και αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, Διαλύτες, Αμινοξέα, Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, Ρυθμιστές αφρού, Ρυθμιστές ΡΗ

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας