Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Απολυμαντικά Επιφανειών / Μαντηλάκια απολυμαντικά Wipanios Premium (100 τεμ.)

Μαντηλάκια απολυμαντικά Wipanios Premium (100 τεμ.)

SKU: 2088.655
Τιμή
13,00 €
15,00 €
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Μαντηλάκια Wipanios Premium για ταχεία απολύμανση αλλά και καθαρισμό σε επιφάνειες παντός τύπου καθώς και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα

 

Συσκευασία των 100 τεμαχίων

Μαντηλάκια Wipanios Premium για ταχεία απολύμανση αλλά και καθαρισμό σε επιφάνειες παντός τύπου καθώς και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα, όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α.

 

Ιδανικά για απολύμανση επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας καθώς και για την εξωτερική επιφάνεια εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.).

Τα Wipanios Premium είναι μαντηλάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής από βισκόζη, ανθεκτικά στο σχίσιμο κι ελεύθερα από χνούδια. 

 

Σύσταση και Δράση

Το διάλυμα που είναι εμποτισμένα τα μαντηλάκια Wipanios Premium, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριδίων, μυκήτων (C.Albicans, A.Niger), μυκοβακτηριδίου και ιών (HIV-1, HCV, HBV, Vaccinia virus, Rota virus, Herpes virus, VRS) σε 2 λεπτά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου.

Τα Wipanios Premium είναι ελεύθερα αλκοόλης, αρωματικών παραγόντων και ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο (CMR). 

 

Πιστοποιήσεις
Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.

 

Οδηγίες χρήσης
Τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

 

Το άριστης ποιότητας δοχείο διανομής σφραγίζει μετά την χρήση και είναι ελεύθερο από επιμολύνσεις. 

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας