Λόγω των καιρικών συνθηκών οι παραδόσεις των παραγγελιών ενδέχεται να καθυστερήσουν 1-2 ημέρες. Παράλληλα δεν θα πραγματοποιούνται παραλαβες από την εδρα μας την  Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1/22
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Αντισηπτικά Χεριών / Επιτοίχια/ επιτραπέζια βάση Eurospender Plus για Manusept 475ml

Επιτοίχια/ επιτραπέζια βάση Eurospender Plus για Manusept 475ml

SKU: 9814680
Τιμή
30,00 €
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Επιτοίχια/ επιτραπέζια βάση καθαριστικού και αντισηπτικού Eurospender Plus της Bode.

Συμβατή με τα Manusept gel 475ml και όλα τα Euro-bottles 500ml.

 

 

 

Επιτοίχια/ επιτραπέζια βάση καθαριστικού και αντισηπτικού Eurospender Plus της Bode, συμβατή με τα Manusept gel 475ml και όλα τα Euro-bottles 500ml.

 

Η βάση Eurospender Plus της Bode μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε τοίχο με βίδες (περιλαμβάνονται) ή με ισχυρή κολλητική ταινία διπλής όψης (περιλαμβάνεται), όσο και σε επίπεδες επιφάνειες.

 

Τυχόν πλεονάζον υγρό δεν χύνεται στο πάτωμα ή στις γύρω επιφάνειες αλλά πηγαίνει στο ειδικό πιατάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

 

Η βάση Eurospender Plus δεν περιλαμβάνει αντισηπτικό και αντλία, τα οποία θα πρέπει να τα προμηθευτείτε χωριστά. Για την βέλτιστη χρήση της βάσης ενδείκνυται η χρήση της αντλίας Bode με μακρύ στέλεχος, αλλά η βάση λειτουργεί και με το Manusept 475ml με ενσωματωμένη αντλία.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας