Τηλέφωνο: +30 210 5778061
Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Διαγνωστικά Test / Self Test Αντιγόνων Covid-19 (σιελου)

Self Test Αντιγόνων Covid-19 (σιελου)

SKU: 002348
Τιμή
3,70 €
Μη διαθέσιμο

Το γρήγορο διαγνωστικό τεστ της Realy Tech® είναι ένα κιτ ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης  για την ποιοτική ανίχνευση αντιγόνων του νέου κορωνοϊου SARS-CoV-2, με επίχρισμα σάλιου.

 

Διατίθεται ανά ένα (1)

Το γρήγορο διαγνωστικό τεστ της Realy Tech® είναι ένα κιτ ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης  για την ποιοτική ανίχνευση αντιγόνων του νέου κορωνοϊου SARS-CoV-2, μέσω σάλιου.

 

Το test ταχέως συστήματος για αντιγόνο SARS-CoV-2 έχει τα εξής χαρακτηριστικά :

 • Aνιχνεύει αντιγόνο του SARS-CoV-2
 • Εκτελείται με επίχρισμα σάλιου
 •  Bγάζει αποτέλεσμα εντός 15 λεπτών
 • Περιέχει δείγματα θετικού και αρνητικού μάρτυρα
 • Όλα τα αναλώσιμα που απαιτούνται είναι μίας χρήσης και σε ατομική συσκευασία.

Χρησιμοποιείται για τον ταχύ ποιοτικό προσδιορισμό του ιού SARS-CoV-2. Αντιγόνα του ιού που υπάρχουν στο προς εξέταση δείγμα θα αντιδράσουν με τα μονοκλωνικά αντισώματα (mAb) κατά του ιού SARS-CoV-2, συζευγμένα με νανοσωματίδια χρυσού που έχουν τοποθετηθεί στη μήτρα της συσκευής του τεστ καθώς και μονοκλωνικά αντισώματα (mAb) κατά του ιού SARS-CoV-2 τα οποία είναι τοποθετημένα στη κασέτα δοκιμής.

Όταν το προς εξέταση δείγμα περιέχει αντιγόνα του ιού SARS-CoV-2, μια ορατή γραμμή εμφανίζεται στη μεμβράνη, στη κασέτα δοκιμής. Το διάλυμα συνεχίζει να μετακινείται ώστε να αντιδράσει με ένα αντιδραστήριο ελέγχου (control reagent), το οποίο δεσμεύει ένα σύμπλοκο διάλυμα ελέγχου (control conjugate), παράγοντας έτσι άλλη μια ορατή γραμμή στη μεμβράνη, στην περιοχή ελέγχου (C).

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, για την άμεση ανίχνευση αντιγόνων SARS-CoV-2 από δείγματα ανθρώπινου επιχρίσματος. Προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται συγχρόνως  δοκιμές σε ανεξάρτητα πολλαπλά δείγματα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά και ο εξοπλισμός που απαιτούνται για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των τεστ και συγκεκριμένα:

 • Κύπελλο συλλογής
 • Συσκευή δοκιμής πραγματοποίησης του τεστ,
 • Διάλυμα εξαγωγής (Extraction solution) – Ρυθμιστικό υγρό
 • Φιαλίδιο εξαγωγής (Extraction tube)
 • Πώμα φιαλιδίου
 • Αποστειρωμένη πιέτα για λήψη σιέλου επιχρίσματος
 • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

Διαδικασία της δοκιμής:

 1. Σε περίπτωση που διατηρείτε το τεστ στο ψυγείο, τοποθετήστε όλα τα δείγματα, τις συσκευές δοκιμής και το διάλυμα ανάλυσης σε θερμοκρασία δωματίου (15°C – 30°C) πριν από τη δοκιμή.
 2. Φτύστε μεγάλη ποσότητα σιέλου στο κύπελλο συλλογής.
 3. Πάρτε το φιαλίδιο και αφαιρέστε όλο το ρυθμιστικό διάλυμα μέσα στο φιαλίδιο.
 4. Χρησιμοποιώντας την πιπέτα συλλέξτε μία ποσότητα σιέλου. Βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο υγρού δεν υπερβαίνει το σημείο ένωσης μεταξύ του κατώτερου σημείου αέρα και της πλαστικής πιπέτας. Μεταφέρετε όλο το ρυθμιστικό διάλυμα εξαγωγής στο σωλήνα εξαγωγής.
 5. Πάρτε ένα ακροφύσιο και σφραγίστε το σωλήνα εξαγωγής. Κουνήστε απαλά τον σωλήνα εξαγωγής κάθετα για περίπου 5 δευτερόλεπτα ώστε να αναμειχθεί  καλά το σάλιο με το ρυθμιστικό διάλυμα εξαγωγής.
 6. Διπλώστε το χρησιμοποιημένο κύπελλο και απορρίψτε το στην πλαστική σακούλα.
 7. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την συσκευασία και μεταφέρετε 3 σταγόνες δείγματος στην υποδοχή  δείγματος της συσκευής.
 8. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10-20 λεπτά. Μην ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα μετά την πάροδο 20 λεπτών.

 

Ερμηνεία των αποτελεσμάτων:

 1. Αρνητικό αποτέλεσμα : Χρωματίζεται ΜΟΝΟ μία ζώνη, στη γραμμή ελέγχου [C] (Control line)
 2. Θετικό αποτέλεσμα : Εμφανίζεται χρώμα σε δύο ζώνες, στη γραμμή δοκιμής [Τ] (Test line) και στη γραμμή ελέγχου [C] (Control line)
 3. Μη έγκυρο αποτέλεσμα : Εάν δεν εμφανιστεί η γραμμή ελέγχου [C] (Control line) μετά από 20 λεπτά το αποτέλεσμα θεωρείτε άκυρο ανεξάρτητα από το αν εμφανιστεί λωρίδα οποιουδήποτε χρώματος στη γραμμή δοκιμής [T] (Test line). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί νέα δοκιμή, με συλλογή νέου δείγματος από τον ασθενή και με χρήση νέας συσκευής δοκιμής.

 

 1. Κλινική ευαισθησία >98.5% για SARS-CoV-2
 2. Κλινική ακρίβεια >98,8% για SARS-CoV-2
 3. Κλινική ειδικότητα >99% για SARS-CoV-2

Αποθήκευση και διάρκεια ζωής:

Η συσκευή πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία 4°C – 30°C (είτε σε ψυγείο είτε σε θερμοκρασία δωματίου). Ο χρόνος ζωής του προϊόντος ορίζεται σε 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Παρέχεται μόνο για χρήση από κλινικά εργαστήρια ή από εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, για δοκιμές στο σημείο φροντίδας (point-of-care testing) και όχι για να χρησιμοποιείται από μη ειδικούς για δοκιμές στο σπίτι.

Έχει πιστοποίηση CE, έγκριση και άδειας κυκλοφορίας ΕΟΦ

 

 

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας