• Ελληνικά
  • English
Επικοινωνία: 210 5778061, 210 5778044

Πληροφορίες αποστολών

Διαθεσιμότητα ειδών

 

Η πλειοψηφία των ειδών του καταστήματος μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Σε περίπτωση ελλείψεων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο είδος και δεν το βρήκατε στο κατάστημα μας, μπορείτε να στείλετε email στο info@germanos-medicals.gr. Προσπαθούμε να προσθέτουμε στην ποικιλία μας περισσότερα είδη, συνεπώς θέλουμε να ακούμε τι χρειάζεστε. 

 

Πληροφορίες αποστολών

 

Για το Λεκανοπέδιο της Αττικής 

Οι παραδόσεις εντός του Λεκανοπεδίου πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας ως την 13:00 μμ θα παραδοθεί μέχρι την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ. Κατά βάση οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μεταξύ των ωρών 9:00 πμ με 17:30 μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Ωστόσο αν συντρέχει λόγος, και μετά από συνεννόηση μαζί σας, μπορούμε να κανονίσουμε κάποια άλλη ώρα παράδοσης το απόγευμα. 

 

Ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά και το υπόλοιπο της Αττικής

Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο eshop μας ως τις 13:00 μμ θα αποσταλλεί αυθημερόν με την Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς (εξαιρούνται τα ογκώδη έπιπλα όπως κλίνες κ.λ.π.). Σε αντίθετη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται βάσει του όγκου και του βάρους του δέματος, πάντα προσπαθώντας να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής.

 

Παραλαβή από τις αποθήκες μας

Μπορείτε εάν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8:00 πμ ως τις 15:00 μμ.