• Ελληνικά
  • English
Επικοινωνία: 210 5778061, 210 5778044

Συχνές Ερωτήσεις

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Για παραγγελίες που καταχωρούνται στο eshop μας ως τις 13:00 (εργάσιμη ημέρα):

  • Εάν βρίσκεστε στο λεκανοπέδιο της Αττικής η παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι ώρες παραδοσης είναι  9:00 με 17:30. Σε περίπτωση που επιθυμείτε απογευματινή παράδοση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Για την επαρχία, η παραγγελία σας θα αποσταλλεί αυθημερόν, και θα βρίσκεται στα χέρια σας σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας και το μέσο μεταφοράς που θα επιλεγεί (courier ή μεταφορική).

Πως μπορώ να εξασφαλίσω δωρεάν μεταφορά για την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες σας δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα: 

  • Αν υπερβαίνουν σε αξία τα 20 εύρω, για παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής
  • Αν υπερβαίνουν σε αξία τα 80 ευρώ, για παράδοση στην επαρχία

 

Κατοικώ στην Αθήνα και η παραγγελία μου κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ πως μπορώ να την παραλάβω;

Μπορείτε να την παραλάβετε από τις αποθήκες μας κατα τις ώρες λειτουργίας μας δηλαδή 8:00 με 15:00 (Δευτέρα ως Παρασκεύη). Εναλλακτικά μπορεί να σας αποσταλλεί με courier με μια επιπλέον επιβάρυνση (3 ως 7 ευρώ)

Κατοικώ στην επαρχία και η παραγγελία μου κοστίζει λιγότερο από 80 ευρώ, τι ισχύει για τα έξοδα μεταφοράς;

Μετά απο συνεννόηση μαζί σας, επιλέγουμε το συμφερότερο τρόπο αποστολής (courier ή πρακτορείο μεταφορών) και σας ενημερώνουμε για τα έξοδα μεταφοράς πριν "φύγει" η παραγγελία σας. 

Υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψω κάποια προϊόντα που αγόρασα;

Βεβαίως. Δεχόμαστε επιστροφές προϊοντων εντός 20 ημερολογιακών ημερών κατόπιν συνεννοήσεως. Εξαίρεση αποτελούν τα μετεγχειριτικά ενδύματα (κορσέδες, γιλέκα, ζώνες κλπ) για λόγους υγιεινής. Για περισσότερες πληροφορίες: Πολιτική Επιστροφών

 

Τι είδη χρειάζεται ένας ασθενής με τραχειοστομία/λαρυγγεκτομή;

Κατ'αρχήν θα χρειαστεί κάποιου είδους φίλτρο για να προστατεύσει και να βελτιώσει τον αέρα που αναπνεύει. Αναλόγως και με το περιστατικό μπορεί να χρειαστεί απορροφητικές γάζες τραχειοστομίας για να συλλέξει τις εκκρίσεις του στομίου και στηρίγματα για να συγκρατήσει τον τραχειοσωλήνα. Επίσης θα φανούν χρήσιμα μια σειρά απο άλλα προιόντα για τον καθαρισμό και την απολύμανση του τραχειοσωλήνα και την φροντίδα της εξωτερικής εικόνας του ασθενούς. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω:

Υπάρχει ποιότητα ζωής μετά την τραχειοστομία;

Ενδιαφέρομαι για κάποιο μετεγχειριτικό ένδυμα. Πως μπορώ να το παραγγείλω;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πλαστικής στο τηλέφωνο 2105778044 (εσωτ. 5) ή στο email: vicky@germanos-medicals.gr

Είμαι ασφαλισμένος/ή στον ΕΟΠΥΥ, τι προϊόντα χορηγεί ο οργανισμός;

Για τις καταστάσεις της τραχειοστομίας ή της λαρυγγεκτομής, αναλαμβάνουμε μέσω συνεργατών να σας παρέχουμε τα χορηγούμενα υλικά, που δικαιολογούνται απο τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς καμία απολύτως χρέωση απο μέρους σας. Η εταιρία μας θα αποζημιωθεί απευθείας απο τον ΕΟΠΥΥ.  Πιο συγκεκριμένα τα χορηγούμενα υλικά είναι:

  1. Τραχειοσωλήνες
  2. Στηρίγματα Τραχειοστομίας (Φακαρόλες)
  3. Φίλτρα Τραχειοστομίας 
  4. Καθετήρες αναρρόφησης
  5. Γάζες αποστειρωμένες τραχειοστομίας

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2105778044 ή στείλτε email στο s.trafali@germanos-medicals.gr

 

Ενδιαφέρομαι για το λαρυγγόφωνο Trutone. Υπάρχει η δυνατότητα να το δοκιμάσω πριν την αγορά;

Βεβαιώς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε στις εγκαταστάσεις μας υπό καθοδήγηση ενός συναδέλφου. Εάν δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του ασθενή, υπάρχει δυνατότητα για την Αθήνα, για επίσκεψη κατ' οίκον κατόπιν συνεννοήσεως.  Διαβαστε περισσότερα 

Εάν είστε ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ και κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης, μπορείτε να το προμηθευτείτε καταβάλλοντας μόνο την συμμετοχή σας. Για το υπόλοιπο ποσό η εταιρία αποζημειώνεται απευθείας απο τον ΕΟΠΥΥ.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2105778044 (κα Τραφαλή) ή στείλτε emai στο s.trafali@germanos-medicals.gr