Αρχική / T-LAB

T-LAB

t-lab PRP

 Προϊόντα Αναγεννητικής Ιατρικής Τ-LAB

H T-LAB, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία, εστιασμένη σε προϊόντα Αναγεννητικής Ιατρικής, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες. Τα είδη της T-LAB είναι βασισμένα σε αυτόλογες θεραπείες και βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορους τομείς, όπως η Δερματολογία, η Αισθητική Ιατρική, η Ορθοπαιδική κ.α. Στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται αποτελεσματικά PRP Kit (Platelet Rich Plasma) όπως και καινοτόμα sets για την Λιπομεταφορά και την εξαγωγή Εξωσωμάτων & Βλαστοκυττάρων.


Οι αυτόλογες θεραπείες αιχμής χρησιμοποιούν κύτταρα ή ιστούς του ασθενούς, τα οποία επεξεργάζονται εκτός σώματος και επανεισάγονται στον δότη. Σημαντικό πλεονέκτημα των αυτόλογων θεραπειών είναι ο μηδενισμός των ανοσολογικών αντιδράσεων.

H Τ-LAB διατηρεί όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφαλείας από τους αρμόδιους φορείς και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1 εκατομμύριο θεραπείες παγκοσμίως.

prp kit

Πλήρες PRP T-LAB kit 

Το PRP Kit της T-LAB περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα που θα χρειαστούν για τη διαδικασία απομόνωσης του PRP από το αίμα του ασθενούς. Όλα τα επιμέρους υλικά του κιτ είναι ειδικά μελετημένα ώστε να επιτευχθεί η συλλογή της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας PRP και να υπάρξουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στις θεραπείες.

Τα σωληνάρια T-LAB PRP είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη λήψη και επανέγχυση του PRP και παράγονται ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

 

Μάθετε περισσότερα

 


Σωλήναρια PRP Τ-LAB

Σωληνάρια PRP 10ml διαβαθμισμένου πάχους, σχεδιασμένα για τη
βέλτιστη απομόνωση των αιμοπεταλίων. 
Ιδανική λύση για θεραπείες PRP με διάφορες εφαρμογές, καθώς μπορούν να
συνδυαστούν και με άλλα προϊόντα της T-LAB, όπως το Dermomine kit,
το Exomine kit (βλ. παρακάτω).

  • Περιέχουν αντιπηκτικό.
  • Δεν περιέχουν γέλη διαχωρισμού για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

 

prp σωληναρια t-lab

prp συριγγα

Σύριγγα Next PRP

Οι σύριγγες Next PRP 10ml, χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε σωληνάριο που μπορεί να φυγοκεντρηθεί. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον ιατρό να συλλέξει και να διαχειριστεί το PRP χωρίς την ανάγκη μετάγγισης σε σωληνάριο.

Σωληνάρια PRX για PRF

Με τα σωληνάρια T-LAB PRX, είναι δυνατή η δημιουργία ενέσιμου PRF χωρίς
την ανάγκη χημικής ενεργοποίησής του. Τα εσωτερικά τοιχώματα του σωληνάριου PRX είναι εξαιρετικά λεία χάρη στην τεχνολογία μικρογυαλίσματος της T-lab. Γι' αυτό τον λόγο εμποδίζεται η συσσώρευση αιμοπεταλίων στα τοιχώματα και είναι δυνατή η διαχείριση του I-PRF χωρίς τη χρήση αντιπηκτικών.


Μάθετε περισσότερα

prf σωληναρια t-lab

dermomine

Αναγεννητικό Set Dermomine 

Το Dermomine είναι ένα σετ με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα για τη λήψη και επανέγχυση δερματικού μικρομοσχεύματος στον ασθενή σε μορφή εναιωρήματος. 
Με την πατενταρισμένη τεχνολογία Microlyzer των χιλιάδων μικρομαχαιριδίων επιτυγχάνεται η απομόνωση των δερματικών βλαστοκυττάρων με μεγάλη ευκολία. Για βέλτιστα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με PRP.

Set εξωσωμάτων Exomine

Το Exomine kit βασίζεται στην τεχνολογία Microlyzer και διευκολύνει την απομόνωση πλάσματος πλούσιου σε εξωσώματα από το αίμα του ίδιου του ασθενή. Τα εξωσώματα απομονώνονται από το PRP, οπότε το Exomine kit, μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα προϊόντα της T-LAB.

Μάθετε περισσότερα

εξωσωματα

λιπομεταφοράς lipomine

Set λιπομεταφοράς Lipomine

Το Lipomine Kit πρόκειται για σετ αυτόλογης λιπομεταφοράς, που μπορεί να εφαρμοστεί στον χώρο του ιατρείου. Το Lipomine Kit Βασίζεται στην τεχνολογία Microlyzer. Στο σετ περιλαμβάνονται όλα τα αναλώσιμα από τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης μέχρι την τελική απομόνωση των λιποκυττάρων.

Set Βλαστοκυττάρων (SVF) Microlyzer

Το SVF Kit είναι η εξελιγμένη εκδοχή του Lipomine Kit, καθώς επιτρέπει χάρη στην τεχνολογία Microlyzer, την μηχανική απομόνωση των βλαστοκυττάρων από το λίπος του ασθενή, χωρίς τη χρήση ενζύμων. Το τελικό προϊόν είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, ενώ απομακρύνεται εντελώς ο ινώδης ιστός, τα λιποκύτταρα και τα τριγλυκερίδια.

 

Μάθετε περισσότερα

microlyser βλαστοκυτταρα svf

prp tlab

Αναγεννητικές Θεραπείες T-LAB
Δοκιμάστε σήμερα τις αυτόλογες αναγεννητικές θεραπείες της
Τ-LAB στο ιατρείο σας. Ζητήστε να ενημερωθείτε σήμερα.
 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.