Αρχική / Marena

Marena

μαρενα
Mετεγχειρητικά ενδύματα

Τα μετεγχειρητικά ενδύματα Marena είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στοχευμένη συμπίεση στο σώμα, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.
Μελέτες δείχνουν ότι η στοχευμένη συμπίεση μπορεί να βοηθήσει:

3D Stretch Marena

Τρισδιάστατη ελαστικότητα
(3D Stretch)

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ύφασμα TriFlex ™  της Marena, προσφέρει τέλεια επίπεδα ελεγχόμενης πίεσης για άνεση και υποστήριξη. Η μοναδική του πλέξη, επιτρέπει στο ύφασμα να εκτείνεται έως και 250% του αρχικού του μήκους και 100% περισσότερο σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας ελαστικότητα και άνεση ακόμα και σε περιπτώσεις εκτεταμένης χρήσης.

Antimicrobial Protection Marena

Αντιμικροβιακή προστασία

Το ύφασμα των ενδυμάτων είναι επενδεδυμένο με ιόντα ενεργού αργύρου, τα οποία δεσμεύεουν και να εξουδετερώνουν τους επιβλαβείς παράγοντες, μειώνοντας την εξάπλωσή τους, ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία.

 

Διαπνέον ύφασμα Marena

Διαπνέον ύφασμα με αντηλιακή προστασία

Τα ενδύματα Marena, έχουν αντηλιακή προστασία με δείκτη UPF 50, είναι φυσικά δροσερά και αναπνέουν, επιτρέποντας στην υγρασία να απομακρύνεται εύκολα από το σώμα. Διευκολύνεται έτσι η συνεχής χρήση τους, που οδηγεί στο ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Κορσέδες & Κολαν

Στηθόδεσμοι

Κορμάκια

Ανδρικοί Κορσεδες

στέλνοντας email
ή καλέστε μας στο
Τα πλεονεκτήματα των υλικών Marena TriF
lex™

Μάθετέ σήμερα περισσότερα
για τα ενδύματα Marena 
καλώντας στο 2105778044 ή
στέλνοντας email στη διεύθυνση
vicky@germanos-medicals.gr 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.