Αρχική / Τραχειοστομία

Τραχειοστομία

Τραχειοστομία είναι η κατάσταση κατά την οποία έχει χειρουργικά δημιουργηθεί στόμιο στην τραχεία, για την διευκόλυνση της αναπνοής. Το στόμιο μπορεί να παραμείνει ανοικτό για σύντομο ή μακρύ χρονικό διάστημα ανάλογα με την κλινική κατάσταση του ασθενή.

Η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις πιο εξειδικευμενες εταιρίες στην Ελλάδα στον τομέα της Τραχειοστομίας και της Λαρυγγεκτομής. Με εμπειρία άνω των 15 έτων στην εξυπηρέτηση των τραχειοτομηθέντων και των λαρυγγεκτομηθέντων ασθενών, διαθέτουμε μια ευρύτατη ποικιλία ειδών τα οποία είναι απαραίτητα για την θεραπευτική αποκατάσταση και την φροντίδα τους.

Μεταξύ άλλων διαθέτουμε τραχειοσωλήνες διαφόρων τύπων, για σύντομη αλλά και μακρά παραμονή, βαλβίδες ομιλίας, φίλτρα ύγρανσης/θέρμανσης, στηρίγματα τραχειοσωλήνων και πολλά ακόμη βοηθήματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.  Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες

Η Atos Medical είναι πρωτοπόρα εταιρεία στο σχεδιασμό και την πώληση ειδών τραχειοστομίας σε περισσότερες από 90 χώρες. Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώνει την καθημερινότητα ασθενών με τραχειοστομία ενισχύοντας τους τομείς της ομιλίας και της αναπνευστικής λειτουργίας.

atos-germanos-medical

fahl-germanos-iatrika

Η εταρεία Andreas Fahl Medizintechnik έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ειδών τραχειοστομίας και λαρυγγεκτομής. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία είναι εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες των ασθενών, έχοντας ως στόχο την συνεχή βελτίωσή της.

Η εταιρεία Boston Medical Products ερευνά και σχεδιάζει καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της Ωτορινολαρυγγολογίας εδώ και 40 χρόνια. Έτσι προσφέρει στους ιατρούς εξειδικευμένα είδη για ρινικές, λαρυγγικές και αναπνευστικές παθήσεις. Είναι εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής της σειράς ειδών Montgomery®.

Boston-germanosiatrika

H εταιρία Sheffmed σχεδιάζει και κατασκευάζει μία μεγάλη γκάμα αναλώσιμων ειδών ΩΡΛ. Τα νέας γενιάς είδη λαρυγγεκτομής συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.