Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Απολυμαντικά Επιφανειών / Απολυμαντικά μαντηλάκια Bacillol Tissues (100 τμχ)

Απολυμαντικά μαντηλάκια Bacillol Tissues (100 τμχ)

SKU: 980505
Τιμή
11,50 €
Μη διαθέσιμο

Τα μαντηλάκια Bacillol® Tissues της Bode Γερμανίας είναι κατάλληλα για τον πρακτικό καθαρισμό και την απολύμανση μικρότερων ανθεκτικών στις αλκοόλες επιφανειών ή ιατρικού εξοπλισμού.

 

Ταχεία δράση εντός 30 δευτερολέπτων

 

Σε πρακτική συσκευασία 100 τεμαχίων

 

Τα μαντηλάκια Bacillol® Tissues της Bode Γερμανίας είναι κατάλληλα για τον πρακτικό καθαρισμό και την απολύμανση μικρότερων ανθεκτικών στις αλκοόλες επιφανειών ή ιατρικού εξοπλισμού όπως στηθοσκόπια, οδοντιατρικά εργαλεία χειρός και γωνιώδη ή άλλα μέρη ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

 

Ταχεία δράση εντός 30 δευτερολέπτων.

 

Καλή διαβροχή και γρήγορο στέγνωμα της επιφάνειας.  

 

Ιδανικό για την απολύμανση πλήθους επιφανειών ανθεκτικών στις αλκοόλες όπως: χειρουργικά τραπέζια, τραπέζια ασθενών, πάγκοι μικροβιολογικών εργαστηρίων, τουαλέτες, κατ' οίκον νοσηλεία, βιομηχανικές κουζίνες και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, κ.λπ.

 

Σε πρακτική συσκευασία 100 τεμαχίων

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.