Πληροφορίες Αποστολών

Διαθεσιμότητα ειδών

Τα είδη μας χωρίζονται στις τρεις (3) παρακάτω κατηγορίες:

Αμεσα διαθέσιμα: Το είδος είναι άμεσα διαθέσιμο στην αποθήκη μας και μπορεί να σας παραδοθεί εντός 1-2 ημερών ή να το παραλάβετε άμεσα, εντός των ωρών λειτουργίας, από την έδρα μας.

Μη διαθέσιμα: Το προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν αναμένεται άμεσα η παραλαβή του. 


Κατόπιν παραγγελίας: Το προϊόν θα αναζητηθεί σε προμηθευτή της εταιρείας και ο Πελάτης θα λάβει ενημέρωση για τo χρόνο παράδοσης ή/και για τυχόν ανατίμηση στο κόστος του προϊόντος, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας του. Η αναγραφόμενη τιμή των προϊόντων με ένδειξη "Κατόπιν παραγγελίας" ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και η εταιρεία θα προχωρήσει σε επιστροφή χρήματων σε περίπτωση που ο πρώτος δεν συμφωνεί με την νέα τιμή ή με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

  

Σε περίπτωση ελλείψεων στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των μη διαθέσιμων προϊόντων.

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο είδος και δεν το βρήκατε στο κατάστημά μας, μπορείτε να στείλετε email στο info@germanos-medicals.grΠροσπαθούμε να προσθέτουμε στην ποικιλία μας περισσότερα είδη, συνεπώς θέλουμε να ακούμε τι χρειάζεστε. 

 

Αποστολές & Παραλαβές

Παραλαβή από τις αποθήκες μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ανέξοδα από τις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 πμ έως τις 15:00 μμ. Πάντοτε συμβουλεύουμε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, πριν την αναχώρησή σας, για να επιβεβαιώνετε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. 

Λεκανοπέδιο της Αττικής 

Οι παραδόσεις εντός της πόλης πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα, κατά βάση μεταξύ των ωρών 11:00 πμ με 17:30 μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας ως τις 12:00 μμ θα παραδοθεί ως την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 40,00€, ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου. Μπορείτε να μας ζητήσετε συγκεκριμένο εύρος ωρών παράδοσης για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας (πχ 12:00-14:00, μετά τις 15:00 κ.ο.κ.) βάσει πάντα της διαθεσιμότητας του ημερήσιου προγράμματος παραδόσεων. 

Για παραγγελίες κάτω των 40,00€, η αποστολή πραγματοποιείται με Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία και τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  •  Κόστος μεταφορικών: 3,50€
  • Κόστος αντικαταβολής: 2,50€

Για τα μετεγχειρητικά ενδύματα Marena για την κατ' οίκον δοκιμή κατόπιν ραντεβού, ο πελάτης επιβαρύνεται με την ελάχιστη χρέωση 5,00€.

*Παρακαλώ συμβουλευτείτε το χάρτη για να δείτε τις περιοχές που εξυπηρετούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής.

 

η πόλη της αθηνας

Υπόλοιπο Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά

Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο eshop μας ως τις 12:00 μμ θα αποσταλλεί αυθημερόν με την Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. 

Για παραγγελίες άνω των 80,00€ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς*. Εξαίρεση αποτελούν οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν ογκώδη έπιπλα όπως κλίνες, τραπέζια, φορεία, κ.α. και οι παραγγελίες απο μεταπωλητές/ χονδρεμπόρους. Σε περίπτωση που επιλεγεί η υπηρεσία της αντικαταβολής, η χρέωση είναι 2,50€.

Σε παραγγελίες χαμηλότερης αξίας, τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  • Κόστος αντικαταβολής: 2,50€
  • Κόστος μεταφορικών: 5,00€

 

Για Κύπρο

 

Ο υπολογισμός των μεταφορικών για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο δεν πραγματοποιείται αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής (σε περίπτωση που έχει ζητηθεί). Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα πρέπει έχει πραγματοποιηθεί πριν την αποστολή της παραγγελία σας.

 

Για τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού


Ο υπολογισμός των μεταφορικών για παραγγελίες εξωτερικού δεν πραγματοποιείται αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το κόστος μεταφορικών. Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Για την αποστολή της παραγγελίας θα πρέπει να έχει γίνει εξόφληση του συνολικού ποσού.

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας