Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 15/08 - 19/08!
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες ως τις 04/08 για καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση.

Πληροφορίες Αποστολών

Διαθεσιμότητα ειδών

Η πλειοψηφία των ειδών του καταστήματός μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Εφοδιαζόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με εμπορεύματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό για να βρίσκετε πάντα τα "ράφια γεμάτα". Τα είδη με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας" - εκτός λιγοστών εξαιρέσεων - μπορούν να είναι στην διάθεσή σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.  

Σε περίπτωση ελλείψεων στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των μη διαθέσιμων προϊόντων.

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο είδος και δεν το βρήκατε στο κατάστημά μας, μπορείτε να στείλετε email στο info@germanos-medicals.grΠροσπαθούμε να προσθέτουμε στην ποικιλία μας περισσότερα είδη, συνεπώς θέλουμε να ακούμε τι χρειάζεστε. 

 

Αποστολές & Παραλαβές

Παραλαβή από τις αποθήκες μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ανέξοδα από τις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 πμ έως τις 15:00 μμ. Πάντοτε συμβουλεύουμε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, πριν την αναχώρησή σας, για να επιβεβαιώνετε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. 

Λεκανοπέδιο της Αττικής 

Οι παραδόσεις εντός της πόλης πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα, κατά βάση μεταξύ των ωρών 11:00 πμ με 17:30 μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας ως τις 12:00 μμ θα παραδοθεί ως την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 40,00€, ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου. Μπορείτε να μας ζητήσετε συγκεκριμένο εύρος ωρών παράδοσης για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας (πχ 12:00-14:00, μετά τις 15:00 κ.ο.κ.) βάσει πάντα της διαθεσιμότητας του ημερήσιου προγράμματος παραδόσεων. 

Για παραγγελίες κάτω των 40,00€, η αποστολή πραγματοποιείται με Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία και τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  •  Κόστος μεταφορικών: 3,50€
  • Κόστος αντικαταβολής: 2,50€

Για τα μετεγχειρητικά ενδύματα Marena για την κατ' οίκον δοκιμή κατόπιν ραντεβού, ο πελάτης επιβαρύνεται με την ελάχιστη χρέωση 5,00€.

*Παρακαλώ συμβουλευτείτε το χάρτη για να δείτε τις περιοχές που εξυπηρετούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής.

 

η πόλη της αθηνας

Υπόλοιπο Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά

Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο eshop μας ως τις 12:00 μμ θα αποσταλλεί αυθημερόν με την Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για παραγγελίες άνω των 80,00€ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς*. Από αυτό εξαιρούνται οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν ογκώδη έπιπλα όπως κλίνες κ.α.

Σε παραγγελίες χαμηλότερης αξίας, τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  • Κόστος αντικαταβολής: 2,50€
  • Κόστος μεταφορικών: 5,00€

*Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πραγματοποιήσει παραγγελία άνω των 80,00€ και επιθυμεί να πληρώσει με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,50€ έξοδα αντικαταβολής.

Στην περίπτωση χονδρικής πώλησης αγαθών και προϊόντων και ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας, το κόστος των μεταφορικών και αντικαταβολής επιβαρύνει τον αγοραστή. Αν επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας με την οποία η Κ. Γερμανός Ιατρικά ΑΕ δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 40,00€ εντός ή τα 80,00€ εκτός Αθηνών.

Κύπρος

Ο υπολογισμός των μεταφορικών δεν πραγματοποιείται αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας - τα αναγραφόμενα έξοδα μεταφοράς θα αφορούν για παράδοση στην Ελλάδα - και να σας καλέσουμε σε δεύτερο χρόνο για να ενημερώσουμε για το ακριβές ύψος των μεταφορικών. Ενδεικτικά η χρέωση για ένα δέμα ως 3kgr ανέρχεται σε 19,00€. Αν η παραγγελία εξοφλείται με αντικαταβολή, υπολογίστε ένα πρόσθετο έξοδο της τάξης των 6,50€.

 

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας