Δώρεάν μεταφορικά, σε παραγγελίες άνω των 40€, εντός Αττικής

Πληροφορίες Αποστολών

Διαθεσιμότητα ειδών

Η πλειοψηφία των ειδών του καταστήματος μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Εφοδιαζόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με εμπορεύματα τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το εξωτερικό για να βρίσκετε πάντα τα "ράφια γεμάτα". Τα είδη με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας" πλην λιγοστών εξαιρέσεων, μπορούν να είναι στην διάθεση σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Αποστολές & Παραλαβές

Παραλαβή από τις αποθήκες μας

Μπορείτε εάν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας ανέξοδα από τις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8:00 πμ ως τις 15:00 μμ. Πάντοτε συμβουλεύουμε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, πριν την αναχώρηση σας, για να επιβεβαιώνετε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Λεκανοπέδιο της Αττικής

Οι παραδόσεις δηλαδή εντός της πόλης πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα, κατά βάση μεταξύ των ωρών 9:00 πμ με 17:30 μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας ως τις 12:00 μμ θα παραδοθεί ως την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ, ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου. Μπορείτε να μας ζητήσετε συγκεκριμένο εύρος ωρών παράδοσης για μεγαλύτερη διευκόλυνση σας (πχ 12:00-14:00, μετά τις 15:00 κ.λ.π.) βάσει πάντα της διαθεσιμότητας του ημερήσιου προγράμματος παραδόσεων.

Για παραγγελίες κάτω των 20€, η αποστολή πραγματοποιείται με την Γενική Ταχυδρομική, και ανάλογα με τρόπο πληρωμής (με ή χωρίς αντικαταβολή) και το βάρος, επιβαρύνεστε από 3 ως 7 ευρώ.

Υπόλοιπο Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά

Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο eshop μας ως τις 12:00 μμ θα αποσταλλεί αυθημερόν με την Μεταφορική Intralink ή την Γενική Ταχυδρομική ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 1-3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς. Από αυτό εξαιρούνται οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν ογκώδη έπιπλα όπως κλίνες κ.λ.π.

Σε παραγγελίες χαμηλότερης αξίας, τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται βάσει του όγκου και του βάρους του δέματος, πάντα προσπαθώντας να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής.

Κύπρος

Ο υπολογισμός των μεταφορικών δεν πραγματοποιείται αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας - τα αναγραφόμενα έξοδα μεταφοράς θα αφορούν για παράδοση στην Ελλάδα - και να σας καλέσουμε σε δεύτερο χρόνο για να ενημερώσουμε για το ακριβές ύψος των μεταφορικών. Ενδεικτικά η χρέωση για ένα δέμα ως 3kgr ανέρχεται σε 19€. Αν η παραγγελία εξοφλείτε με αντικαταβολή, υπολογίστε ένα πρόσθετο έξοδο της τάξης των 6,5€

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your account