Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 15/08 - 19/08!
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες ως τις 04/08 για καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση.
Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Απολυμαντικά Εργαλείων / Απολυμαντικό εργαλείων Korsolex PAA 5lt

Απολυμαντικό εργαλείων Korsolex PAA 5lt

SKU: 981210
Τιμή
40,00 €
Μη διαθέσιμο

Απολυμαντικό Korsolex PΑΑ 5LT του οίκου Bode της Hartmann κατάλληλο για απολύμανση εργαλείων.

Με ευρύ φάσμα δράσης: βακτηριοκτόνο , μυκητοκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο(συμπ.Tb), ιοκτονο (συμπ.HBV, HCV, HIV, polio,rota) εντός 5 λεπτών, σποροκτόνο εντος 15 λεπτών

Απολυμαντικό Korsolex PΑΑ 5LT του οίκου Bode της Hartmann κατάλληλο για απολύμανση εργαλείων. Ενδείκνυται τόσο για χειρωνακτική εργασία όσο και για ημιαυτόματη επεξεργασία με αντλία κυκλοφορίας.

 

Συνίσταται πριν από την τοποθέτηση τους στο διάλυμα Korsolex PAA, τα εργαλεία θα πρέπει να έχουν καθαριστεί σχολαστικά σε διάλυμα απορρυπαντικού ή προαπολυμαντικού όπως το Bodedex Forte 5lt.

 

Όλα τα εργαλεία θα πρέπει να είναι ελεύθερα οργανικού φορτίου και καταλοίπων πριν από την εμβάπτιση. Ο καθαρισμός έχει μεγάλη σημασία γιατί τυχόν υπολείμματα επηρεάζουν τη σταθερότητα του διαλύματος και επιταχύνουν την αδρανοποίηση του.

 

Οδηγίες χρήσης

  1. Ξεβγάλετε τα εργαλεία σχολαστικά μετά τον καθαρισμό και πριν από την απολύμανσή τους.
  2. Δημιουργία διαλύματος:
  3. Ρίξτε το περιεχόμενο της μικρής φιάλης που περιέχει τον ενεργοποιητή (Korsolex PAA Activator) στο μεγάλο δοχείο που περιέχει το απολυμαντικό (Korsolex PAA) αμέσως πριν από τη πρώτη εφαρμογή.
  4. Είναι καλό να φοράτε γάντια και γυαλιά προστασίας όταν χειρίζεστε χημικά προϊόντα.
  5. Ανακινήστε το μεγάλο δοχείο που μόλις ενεργοποιήσατε προκειμένου ο ενεργοποιητής να κατανεμηθεί ομοιόμορφα παντού.
  6. Αδειάστε όλο το περιεχόμενο του δοχείου με το ενεργοποιημένο απολυμαντικό σε ένα κατάλληλο δοχείο απολύμανσης. Το προϊόν τώρα είναι έτοιμο για χρήση.

 

Τυπικός χρόνος εφαρμογής: 15’ Σταθερό μετά την ενεργοποίηση: 9 ημέρες Μετά από την απομάκρυνση από το απολυμαντικό διάλυμα, τα εργαλεία θα πρέπει να ξεβγάζονται σχολαστικά με νερό ποιότητας τουλάχιστον πόσιμου.

 

Έλεγχός δραστικότητας: Χρησιμοποιήστε  τους δείκτες ελέγχου Korsolex PAA test Strips(δεν συμπεριλαμβάνονται) μετά από μεγάλα διαλείμματα, από μεγάλης διάρκειας διακοπές εργασιών, μετά από αυξημένο αριθμό εφαρμογών και πριν την έναρξη κάθε εργάσιμης ημέρας. Εμβαπτίστε ένα δείκτη μέσα στο διάλυμα για 1’’  και δείτε τα αποτελέσματα μετά  από 10’’-  15’’.

 

Με ευρύ φάσμα δράσης: βακτηριοκτόνο , μυκητοκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο(συμπ.Tb), ιοκτονο (συμπ.HBV, HCV, HIV, polio,rota) εντός 5 λεπτών, σποροκτόνο εντος 15 λεπτών

 

Κατάλληλο για χρήση σε: Εύκαμπτα ενδοσκόπια, αναισθησιολογικό εξοπλισμό και χειρουργικά εργαλεία Θερμοπλαστικά και ελαστομερή Δεν ενδείκνυται για χρήση σε:  Χειρουργικά εργαλεία με εσωτερικά στρώματα από σκληρά μη ανοξείδωτα μέταλλα. Εργαλεία με αναδυόμενα μέρη. Λαβές εργαλείων που περιέχουν τιτάνιο. Χωρίς αλδεΰδες

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας