Αρχική / Εξοπλισμός / Ιατρικές Συσκευές / Φυγόκεντροι / Φυγόκεντρος Hettich EBA 270

Φυγόκεντρος Hettich EBA 270

SKU: HET-2300
Τιμή
2.500,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
*Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Δωρεάν μεταφορικά

Η φυγόκεντρος Hettich EBA 270 αποτελεί μια μικρού μεγέθους συσκευή, ιδανική για την κάλυψη των αναγκών μιας μικρής ιατρικής μονάδας.

Η φυγόκεντρος Hettich EBA 270 αποτελεί μια μικρού μεγέθους συσκευή, ιδανική για την κάλυψη των αναγκών μιας μικρής ιατρικής μονάδας. Η κορυφαία ποιότητα, η ευχρηστία όπως και η αξιοπιστία είναι τα τρία βασικότερα στοιχεία που εξηγούν γιατί αυτή η συσκευή αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για κάθε ιδιωτικό και όχι μόνο ιατρείο. 

Δέχεται φιαλίδια με χωρητικότητα ως 15ml και η μέγιστη ταχύτητα φυγοκέντρισης είναι 2,254 RCF. Επιτυγχάνει με ευκολία τον διαχωρισμό του δείγματος μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Ευχρηστία/ Φιλικότητα χρήσης 

Όλος ο χειρισμός πραγματοποιείται από το ψηφιακό πάνελ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια και την ταχύτητα (RPM) της φυγοκέντρησης ανάλογα με την χρήση που επιθυμείτε. 

Ύψιστη Ασφάλεια

Η συσκευή διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς ασφαλείας για να προστατέψει τους χρήστες κατά την διάρκεια της φυγοκέντρισης όπως έλεγχος για το σφραγίσμα της θύρας, η διακοπή της φυγοκέντρισης σε περίπτωση ανισορροπίας στα σωληνάρια κ.α. Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα για την πιο σίγουρη απομάκρυνση των μικροοργανισμών και των τοξικών ουσιών.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Ο κάδος και το καπάκι είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα για την πιο σίγουρη απομάκρυνση των μικροοργανισμών και των τοξικών ουσιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Μέγιστη Χωρητικότητα  6 σωλ. x 15 ml 
Μεγ. RPM (ταχύτητα)  4,000 min-1
Μεγ. RCF   2254
Διάρκεια 1 sec – 99  min :  59 sec
Διαστάσεις 239 x 326 x 389 mm
Βάρος 13 kg

 

Hettich EBA 270

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.