Αρχική / Εξοπλισμός / Ιατρικές Συσκευές / Φυγόκεντροι / Φυγόκεντρος Hettich EBA 270

Φυγόκεντρος Hettich EBA 270

SKU: HET-2300
Τιμή
1.790,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν μεταφορικά

Η φυγόκεντρος Hettich EBA 270 αποτελεί μια μικρού μεγέθους συσκευή, ιδανική για την κάλυψη των αναγκών μιας μικρής ιατρικής μονάδας.

Η φυγόκεντρος Hettich EBA 270 αποτελεί μια μικρού μεγέθους συσκευή, ιδανική για την κάλυψη των αναγκών μιας μικρής ιατρικής μονάδας. Η κορυφαία ποιότητα, η ευχρηστία όπως και η αξιοπιστία είναι τα τρια βασικότερα στοιχεία που εξηγούν, γιατί αυτή η συσκευή αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για κάθε ιδιωτικό και όχι μόνο ιατρείο. 

Δέχεται φιαλίδια με χωρητικότητα ως 15ml και η μέγιστη ταχύτητα φυγοκέντρησης είναι 2,254 RCF. Επιτυγχάνει με ευκολία τον διαχωρισμό του δείγματος μέσα σε λίγα λεπτά 

 

Ευχρηστία / Φιλικότητα χρήσης 

Όλος ο χειρισμός πραγματοποιείται απο το ψηφιακό πάνελ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια και την ταχύτητα (RPM) της φυγοκέντρησης ανάλογα με την χρήση που επιθυμείτε. 

Ύψιστη Ασφάλεια

Η συσκευή διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς ασφαλείας για να προστατέψει τους χρήστες κατά την διάρκεια της φυγοκέντρησης όπως έλεγχος για το σφραγίσμα της θύρας, η διακοπή της φυγοκέντρισης σε περίπτωση ανισορροπίας στα σωληνάρια κ.α,  Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα για την πιο σίγουρη απομάκρυνση των μικροοργανισμών και των τοξικών ουσιών

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Ο κάδος και το καπάκι είναι κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι. Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα για την πιο σίγουρη απομάκρυνση των μικροοργανισμών και των τοξικών ουσιών.


 

Μέγιστη Χωρητικότητα  6 σωλ. x 15 ml 
Μεγ. RPM (ταχύτητα)  4,000 min-1
Μεγ. RCF   2254
Διάρκεια 1 sec – 99  min :  59 sec
Διαστάσεις 239 x 326 x 389 mm
Βάρος 13 kg

 

Hettich EBA 270

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας