Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Επιδεσμικό Υλικό & Ράμματα / Απορροφήσιμα και Μη Ράμματα / Ράμμα Neosorb Rapid (PGLA)

Ράμμα Neosorb Rapid (PGLA)

SKU: NR632-4
Τιμή
4,20 €
Άμεσα διαθέσιμο
Επιλέξτε μια παραλλαγή προϊόντος
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Συνθετικό απορροφήσιμο χειρουργικό ράμμα NEOSORB RAPID, για τη συγκράτηση σε επαφή μαλακών ιστών και γενικότερα όπου απαιτείται μόνο βραχυπρόθεσμη υποστήριξη.

Κωδικός Βελόνα Μήκος Νήματος
NR 633 

19mm κόπτουσα 

45cm
NR 632

19mm κόπτουσα

45cm
NR 621 

16mm κόπτουσα

45cm
NR 632-4

19mm κόπτουσα 

75cm

 

Παράγεται στην Ελλάδα από την Medipac

Το συνθετικό απορροφήσιμο χειρουργικό ράμμα NEOSORB RAPID ενδείκνυται για τη συγκράτηση σε επαφή μαλακών ιστών, στοματικού βλεννογόνου, πλαστική χειρουργική και γενικότερα όπου απαιτείται μόνο βραχυπρόθεσμη υποστήριξη.

 

Η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού καρδιαγγειακού, του κεντρικού νευρικού και του οφθαλμολογικού συστήματος. Μετά την εμφύτευσή του προκαλείται αρχικά μια ήπια φλεγμονώδης αντίδραση του ιστού, που ακολουθείται από την σταδιακή δημιουργία κάψας ινώδους ιστού.

 

Το ράμμα αποδομείται με διαδικασίες υδρόλυσης, όπου το συμπολυμερές αποσυντίθεται προς γλυκολικό και γαλακτικό οξύ, και με σταδιακή ελάττωση της ισχύος του, και εν τέλει απορροφάται από τους ιστούς.

 

Διαθέτει παραμένουσα αντοχή 50% μετά από 5 ημέρες. Όλη η αρχική αντοχή του ράμματος χάνεται σε διάστημα 10-14 ημέρες μετά την εμφύτευση. Η απορρόφηση του ράμματος ολοκληρώνεται σε διάστημα 42 ημερών.

 

Κωδικός Βελόνα Μήκος Νήματος
NR 633 

19mm κόπτουσα 

45cm
NR 632

19mm κόπτουσα

45cm
NR 621 

16mm κόπτουσα

45cm
NR 632-4

19mm κόπτουσα 

75cm

 

Παράγεται στην Ελλάδα από την Medipac

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.