Αρχική / Εξοπλισμός / Διαγνωστικά Εργαλεία / Σπιρόμετρα / Σπιρόμετρο Spirobank II Smart

Σπιρόμετρο Spirobank II Smart

SKU: MIR-911028E2
Τιμή
1.500,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
*Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Επιλέξτε μια παραλλαγή προϊόντος
Δωρεάν μεταφορικά

Φορητό σπιρόμετρο SpiroBank II Smart της MIR Ιταλίας παρέχει την δυνατότητα εξέτασης ως και σε 45 επιλέξιμες παραμέτρους και εμφανίζει άμεσα τα αποτελέσματα στην οθόνη.

Φορητό σπιρόμετρο SpiroBank II Smart της MIR Ιταλίας αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα σπιρόμετρα της αγοράς και ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και τις άριστες μετρήσεις.

 

​Ιδανικό για οικογενειακούς γιατρούς, πνευμονολόγους, κ.λπ. Παρέχει την δυνατότητα εξέτασης ως και σε 45 επιλέξιμες παραμέτρους και εμφανίζει άμεσα τα αποτελέσματα στην οθόνη. Συνδεέται με υπολογιστή ή tablet μέσω θύρας usb ή ασύρματης σύνδεσης Bluetooth και μπορείτε να τις αναλύσετε με το νέο λογισμικό winspiroPRO. 

 

Η συσκευή διαθέτει υποδομή για την ενσωμάτωση οξύμετρου για μια πληρέστερη ιατρική απεικόνιση. Η ανάλυση και η επεξεργασία πραγματοποιείται από το ίδιο πρόγραμμα.

 

Σημαντικά σημεία 

  • Σπιρομέτρηση με περισσότερες από 45 επιλέξιμες παραμέτρους συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων PRE και POST. Μετρά τις παραμέτρους: VC, VC, IVC, IC, ERV, FEV1, FEV1%, PEF, FEF 25-75%, FET, EVOL, FEV1/FVC%, DTPEF, FEV 0.5, FEV0.5/FVC%, FEV0.75,FEV0.75/FVC%, FEV2, FEV2/FVC%, FEV3,FEV3/FVC%, FEV6, FEV1/FEV6%, FEF25%,FEF50%, FEF75%, FEF 75-85, FIVC, FIV1,FIV1/FIVC%, FIF25%, FIF50%, FIF75%,R50, PIF, IRV, VT, VE), Rf, ti, te, ti/t-tot,VT/ti, MVV measured, MVV calculated
  • Οθόνη οπίσθιου φωτισμού υψηλής ανάλυσης με άμεση εμφάνιση των αποτελεσμάτων και προεπισκόπηση των καμπυλών για ανάλυση δεδομένων και άμεση ερμηνεία της εξέτασης
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία έως 40 ώρες συνεχής λειτουργίας 
  • Εξέταση Εκτιμώμενης Ηλικίας Πνεύμονα (ELA) για την αξιολόγηση των οφελών από τη διακοπή του καπνίσματος
  • Χωρητικότητα μνήμης έως 10.000 καταγραφές
  • Απʼ ευθείας ανάλυση αποτελεσμάτων χωρίς σύνδεση με υπολογιστή
  • Συνοδεύεται από φορτιστή μπαταρίας
  • Εγγύηση: 1 έτος

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην έκδοση των 100 επιστομίων μιας χρήσης ή του ενός επιστομίου πολλαπλών χρήσεων

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.