Αρχική / Implantech

Implantech

IMPL

Ο Οίκος Implantech είναι αναγνωρισμένη εταιρεία κατασκευής καινοτόμων εμφυτευμάτων προσώπου για αισθητικούς και επανορθωτικούς σκοπούς, με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων σχεδιασμένη από καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς.

Βασικός στόχος της  Implantech είναι να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δημοφιλέστερα είδη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα παρακάτω επικοινωνήστε στο παρακάτω email: vicky@germanos-medicals.gr

implantech

Manibular Pre Jowl Chin
Ειδικά σχεδιασμένο εμφύτευμα για την ενίσχυση του εμπρόσθιου μέρους του σαγονιού, τονίζοντας διακριτικά τα πλαϊνές γωνίες του προσώπου.
implantech
implantech

implantech

Extended Anatomical Chin
Εκτεταμένοι πλευρικοί βραχίονες για την ενίσχυση της γνάθου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Glasgold Wafer™ για επιπλέον ενίσχυση του εμπρόστιου μέρους του σαγονιού.
implantech
implantech

σαγονι

Lateral Mandibular Angle™
Πλαινό εμφύτευμα ειδικά σχδειασμένο για αυξητική της κάτω γνάθου (Διάσταση F). 
implantech
implantech

implantech

Terino Malar Shell
Εμφύτευμα για ασθενής με ελλιπή ανάπτυξη του προσώπου στην περιοχή των ζυγωματικών.  Ειδικά σχεδιασμένο εμφύτευμα ευρείας επιφάνειας με μη ψηλαφητά άκρα για ομαλή μετάβαση μεταξύ του εμφυτεύματος και του υποκείμενου οστού.
implantech
implantech

implantech

rena TriFlex™

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.