Αρχική / Πλαστική Χειρουργική

Πλαστική Χειρουργική

πλαστικη χειρουργικη

 
 

Η πλαστική χειρουργική αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ειδικεύσεις της εταιρείας μας καθώς διακινούμε είδη που εφαρμόζονται σε μεγάλο εύρος επεμβάσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Με στόχο να παρέχουμε την βέλτιστη ποιότητα, έτσι ώστε να ενισχύσουμε το έργο των Ελλήνων πλαστικών χειρουργών, διαθέτουμε υλικά δερματικής ανάπλασης, αισθητικής αποκατάστασης μαστών και προσώπου, μετεγχειρητικά ενδύματα, κ.α.

Σύμμαχός μας είναι η συνεργασία μας με οίκους του εξωτερικού που διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά ειδών αισθητικής αποκατάστασης και πλαστικής χειρουργικής. 

mentor germanosmedicals.gr

Η εταιρεία MENTOR®️, μέλος του ομίλου Johnson & Johnson, αποτελεί ηγέτη στην κατασκευή ενθεμάτων σιλικόνης για περισσότερα από 30 χρόνια. Με περισσότερες από 7 εκατομμύρια γυναίκες να έχουν εμπιστευθεί την ποιότητά της, η επιλογή των ενθεμάτων MENTOR®️ αποτελεί εγγύηση τόσο για την ασφάλεια της ασθενούς όσο και για το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Τέλος, η εταιρεία παρέχει 10ετη εγγύηση σε όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Τα μετεγχειρητικά ενδύματα Marena είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στοχευμένη συμπίεση στο σώμα, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθεραπείας.

marena germanosmedicals.gr

implantech logo

Implantech είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εμφυτευμάτων προσώπου για επανορθωτικούς και αισθητικούς σκοπούς. Η σειρά προϊόντων της έχει επιμεληθεί από ειδικούς πλαστικούς χειρουργούς με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής. Κυρίως στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που βοηθούν στην βελτίωση και επανόρθωση του ανθρώπινου σώματος.

Η MicroAire είναι αφιερωμένη στην σχεδίαση καινοτόμων χειρουργικών εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας. Στόχο έχει την βελτίωση της χειρουργικής διαδικασίας καθώς και του αποτελέσματος στον ασθενή.

 

microaire

pfm medical

Η εταιρία PFM Medical δραστηριοποιείται από το 1971, στην χειρουργική ιατρική με γνώμονα την σχεδίαση προϊόντων τα οποία χρησιμοποιούν χειρουργοί διαφόρων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν τα εμφυτεύματα τιτανοποιημένου πλέγματος που χρησιμοποιούνται στις χειρουργικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και πυελικού εδάφους.

Τα καινοτόμα προϊόντα δερματικής ανάπλασης της Symatese Aesthetics ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά.

nevelia germanosmedicals.gr

arbrea labs germanosmedicals.gr

Η Arbrea Labs σκοπό έχει την σχεδίαση ιατροτεχνολογικών λογισμικών για τον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Στόχος της είναι να παρέχει στην αγορά ασφαλείς, γρήγορες και απλουστευμένες επαυξημένης πραγματικότητας λύσεις (ARS) για κάθε πλαστικό χειρουργό. Δίνοντας την δυνατότητα στο γιατρό να παρέχει στο ασθενή συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.