Αρχική / Εξοπλισμός / Ιατρικά Έπιπλα / Ιατρικές Καρέκλες / Χειρουργική Τραπεζα Fazzini υδραυλική

Χειρουργική Τραπεζα Fazzini υδραυλική

SKU: FM.300
Τιμή
8.500,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν μεταφορικά

Η χειρουργική τράπεζα FM300 της Fazzini λογω της ευελιξίας κινήσεων και τη στιβαρή ποιότητα κατασκευης μπορεί να καλύψει με άνεση τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου χειρουργού.

Η χειρουργική τράπεζα FM300 της Fazzini μπορεί να καλύψει με άνεση τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου χειρουργού. Η ευρεία ευελιξία κινήσεων και η στιβαρή ποιότητα κατασκευης της καθιστούν την FM300 έναν πολύτιμο βοηθό σε κάθε επεμβατικό περιστατικό.

  • Περιλαμβάνει όλα τα συνδέσιμα μέρη (Βάση κεφαλής, βραχίονες, πόδια, υποπόδια κάθετα, υποστηρικτικά ώμων, υποπόδια γυναικολογικά).
  • Ο υδραυλικού τύπου χειρισμός πραγματοποιείται εύκολα από το τμήμα της κεφαλής και αποτελείται απο δύο εργονομικούς μοχλούς που οδηγούν όλες τις κινήσεις της τράπεζας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση, το ύψος της βάσης και την θέση των κινούμενων μερών (TR/RTR, chest elevation, lateral tilting).
  • Κατάλληλη για πλήθος ποικίλων εφαρμογών σε όλο το σώμα όπως ενδοσκοπήσεις, ορθοπαιδικά, γυναικολογικά, ΩΡΛ, οφθαλμολογικά, ουρολογικά χειρουργεία κ.α 
  • Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τράπεζας, μπορείτε να εργαστείτε αποδοτικά και να προσφέρετε άνεση στον ασθενή ακόμη και σε πολύωρες επεμβάσεις. 

 

Μήκος 200cm 
Πλάτος 50cm 
Ύψος  78cm
Μέγιστo Βάρος 150kg

 

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας