Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Απολύμανση & Αποστείρωση / Απολυμαντικά Εργαλείων / Gigasept PAA 5lt απολυμαντικό εργαλείων

Gigasept PAA 5lt απολυμαντικό εργαλείων

SKU: 108.52.119.111
Τιμή
58,00 €
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Υψηλού επιπέδου απολυμαντικό ιατρικών και χειρουργικών εργαλείων με εμβάπτιση, αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια, μύκητες, ιούς, σπόρια

Υψηλού επιπέδου απολυμαντικό για ιατρικά εργαλεία.

 

Περιοχές εφαρμογής:

Εμβάπτιση, ή απολύμανση σε ημιαυτόματα πλυντήρια των ήδη καθαρισμένων θερμοευαίσθητων ιατρικών βοηθημάτων όπως οπτικές ίνες, ενδοσκόπια και οφθαλμολογικός εξοπλισμός.

 

Μικροβιολογική αποτελεσματικότητα:

Το Gigasept® PAA είναι αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια, μύκητες, ιούς, σπόρια

 

Δοσολογία και τρόπος χρήσης:

Το Gigasept® PAA ενεργεί άμεσα και παραμένει σταθερό για 7 ημέρες ή 50 κύκλους. Η συγκέντρωση του PAA στο διάλυμα μπορεί να ελεγχθεί με χρήση δοκιμαστικών ταινιών Gigasept® PAA. Διαφορετικά, τηρείτε τις συγκεκριμένες για εσάς συνθήκες χρήσης, τις τοπικές κατευθυντήριες οδηγίες και κανονισμούς. Να διασφαλίζετε πάντα την πραγματοποίηση της πρόπλυσης του ενδοσκοπίου και την πλήρη διάβρεξη των επιφανειών. Να εμβαπτίζετε τα κοίλα αντικείμενα με τρόπο ώστε ο αέρας να απομακρύνεται τελείως από τον αυλό. Αφού παρέλθει ο απαραίτητος χρόνος επαφής, εκπλύνετε προσεκτικά με αποστειρωμένο ή φιλτραρισμένο νερό πριν από την εκ νέου χρήση. Τηρείτε τον συνιστώμενο χρόνο επαφής. Το Gigasept® PAA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ημιαυτόματα πλυντήρια ενδοσκοπίων που είναι συμβατά με υπεροξεϊκό οξύ. Ελέγχετε τη συμβατότητα με το υπεροξεϊκό οξύ. Μην αραιώνετε το Gigasept® PAA.

 

Ιδιότητες:

  • Έτοιμο προς χρήση υγρό
  • Χωρίς αλδεΰδες
  • Αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια, μύκητες, ιούς, σπόρια
  • Δεν χρειάζεται ενεργοποίηση
  • Medical Device CE

Σύνθεση:

100 g gigasept® PAA περιέχουν: 0,1 g υπεροξεϊκό οξύ

 

Μορφή:
Έτοιμο προς χρήση υγρό

 

Συσκευασία:
5lt

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.