Αρχική / Ιατρικά Αναλώσιμα / Επιδεσμικό Υλικό & Ράμματα / Επιθέματα Τραυμάτων & Αιμοστατικά / Βαμβακερό σεντόνι εγκαυμάτων Burnshield 1x1m

Βαμβακερό σεντόνι εγκαυμάτων Burnshield 1x1m

SKU: IMP 391821
Τιμή
140,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
*Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Δωρεάν μεταφορικά

Βαμβακερό σεντόνι εγκαυμάτων 1x1m αποστειρωμένο από αφρώδες υλικό, εμβαπτισμένο σε 900gr υδροκολλοειδή γέλη φυτικής προέλευσης, εντός αλουμινένιας συσκευασίας.

Συσκευασία: 1 τμχ

Βαμβακερό σεντόνι εγκαυμάτων 1x1m αποστειρωμένο από αφρώδες υλικό, εμβαπτισμένο σε 900gr υδροκολλοειδή γέλη φυτικής προέλευσης, εντός αλουμινένιας συσκευασίας.


Το αποστειρωμένο Burnshield Hydrogel είναι εξειδικευμένο ιατρικό βοήθημα για τις Α' Βοήθειες όσον αφορά την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των βαθμίδων (1ου, 2ου & 3ου) και ειδών εγκαυμάτων (θερμικά, ακτινικά, χημικά), π.χ. ηλιακών, συγκαμάτων, ζεματίσματα με νερό, ατμού, φωτιά, ηλεκτρικών συσκευών κ.λπ. Απαραίτητο σε κάθε χώρο όπως στην κουζίνα, σχολείο, γραφείο, αυτοκίνητο, μοτοποδήλατο, σκάφος και γενικά όπου υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος.

Είναι υδροκολλοειδής γέλη φυτικής προέλευσης, νερό 96%, φυτικό έλαιο της Melaleuca Alternifolia - Tea tree (Αυστραλιανό τσαγιόδεντρο) και γαλακτοματοποιητές, αποστειρωμένη με ακτινοβολία Γάμμα (5 έτη από τη κατασκευή του), δεν είναι τοξική και δεν ερεθίζει. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά.

 

 Οι θεραπευτικές ιδιότητές του είναι:

  1. Μειώνει την θερμοκρασία του εγκαύματος, ταυτοχρόνως μειώνει τον πόνο, δροσίζει, ηρεμεί το θύμα και μειώνει το σοκ.
  2. Ενυδατώνει το καμένο δέρμα και ελαχιστοποιεί το έγκαυμα λόγω το ότι είναι συμπυκνωμένο νερό (96%).
  3. Μειώνει την έκκριση ορού από το έγκαυμα λόγω διαφοράς μοριακού βάρους υδροκολλοειδούς από τον φυσιολογικό ορό.
  4. Καταπιέζει την φυσαλίδα λόγω διαφοράς οσμωτικής πίεσης.
  5. Εμποδίζει την εξέλιξη του εγκαύματος, ο χρόνος είναι φλέγον ζήτημα για την άμεση αντιμετώπιση του εγκαύματος το οποίο αυξάνεται κατά 30% σε έκταση και βάθος.
  6. Προφυλάσσει το έγκαυμα από δευτερογενείς λοιμώξεις λόγω της αποστείρωσης και της αντισηπτικής δράσης του Αυστραλιανού τσαγιόδεντρου «tea tree oil».
  7. Είναι υδροκολλοειδές ζελέ, υδατοδιαλυτό και απομακρύνεται εύκολα με φυσιολογικό ορό για να δει ο γιατρός το βάθος του εγκαύματος.
  8. Έχει επουλωτική – αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά στην ταχεία επανεπιθηλιοποίηση και στον σχηματισμό κοκκιώδους ιστού.
  9. Μειώνει στο ήμισυ το χρόνο παραμονής του ασθενούς στο νοσοκομείο, εάν η χρήση του γίνει άμεσα μετά το έγκαυμα.

Χρησιμοποιείται στα εξωτερικά ιατρεία και στις χειρουργικές κλινικές 57 νοσοκομείων της Ελλάδας, καθώς και στο ΕΚΑΒ.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.